diumenge, d’octubre 18, 2015

El viatge de Ulisses


Bona nit Bloc,
Torno a fer el viatge de Troia a Itaca amb Ulisses i aquesta vegada amb un guia excepcional, F.Mira... torno a estar immersa en aquest mar color de vi on navega i passa les mil aventures el gran Ulisses, i torno a estar emocionada, L’Odissea es per mi una gran història que he anat retrobant sempre a la meva vida sigui en format lectura i també en format treballs, com quan vam fer el “Ulisses cibernètic “  (revista digital) vaig estar molt de temps buscant una imatge de Ulisses al final la vaig trobar en la portada d’un disc de vinil de Vangelis que tenia a casa...  ara aquesta vegada es una lectura proposada per la Biblioteca dins el “Club de lectors) i tindré la gran sort de tornar a gaudir de la xerrada de F. Mira, dic tornar doncs ja vaig estar amb ell quant “La divina Comedia” un altra obra de la que soc entusiasta... be, no se si Homer va existir o no... ara sigui qui sigui crec que es la millor història mai contada. 

    La imatge de Ulisses a punt d’arribar a la illa dels Feacis, nadant ja que Posidó li ha destruït la nau... els Deus també de vegades deu ni dó  oi?


La portada de la Revista.5 comentaris:

Jordi Policarp - Els llibres del celler ha dit...

Un llibre que tinc pendent des de fa temps.
Bona ressenya.

Cristina ha dit...

Doncs l'inici del cicle ja s'acosta. Començem el dia 10 de novembre al MNAT. Que bé que hi hagi lectores entusiastes com tu Jaka que ens encomanes les ganes de llegir. Fins aviat!.

Cristina

jaka ha dit...

Jordi, moltes gràcies pel teu comentari, t'animo a la lectura d'aquest magnific llibre t'ho passaras molt be. Si pot ser la traducció del F. Mira.

Fins aviat,

la bola infinita ha dit...

Aquesta portada de "China" de Vangelis sempre m'ha fascinat, no puc dir el mateix del disc... jejejejeje. Espero algun dia tindre ganes de llegir la Odissea!!!!!

FAST LOAN OFFER whats-App +918929509036 ha dit...

Hello Everybody,
My name is Mrs Sharon Sim. I live in Singapore and i am a happy woman today? and i told my self that any lender that rescue my family from our poor situation, i will refer any person that is looking for loan to him, he gave me happiness to me and my family, i was in need of a loan of $250,000.00 to start my life all over as i am a single mother with 3 kids I met this honest and GOD fearing man loan lender that help me with a loan of $250,000.00 SG. Dollar, he is a GOD fearing man, if you are in need of loan and you will pay back the loan please contact him tell him that is Mrs Sharon, that refer you to him. contact Dr Purva Pius, call/whats-App Contact Number +918929509036 via email:(urgentloan22@gmail.com) Thank you.