diumenge, d’abril 12, 2015

lectures




Bona tarda Bloc,

He continuat buscant i llegint a Bernard Malamud, per aquí a les prestatgeries he trobat “Una nueva vida” i “Retratos de Fidelman” ... la primera Levi un professor fracassat que vol començar de nou i ho intenta canviant,  marxant lluny  de Nova York  a una nova Universitat però encara que ho vol fer be la cosa es va anant enredant i al final acaba no molt malament però sí enredat del tot... en part es culpa d’alguns trets del seu caràcter... en fi mentre llegia patia una mica per les seves desventures , crec que això vol dir que està ben escrit, que es creïble, a mes retrata molt be la societat on anat a parar...
L’altra els “Retratos de Fidelman “ es bastant “humorístic” son vicissituds que passa un estudiant d’art, americà que viatge a Europa.


   He tornat a llegir “La dona del grill” de Jordi Tiñena un llibre magnífic... la Biblioteca pública de Tarragona a proposat la lectura per la celebració del 10 anys del Club de lectors... la propera setmana i haurà una sessió de comentaris amb l’autor.

Be, mem vaig a llegir una estona,