dissabte, de setembre 29, 2007

Kesse






















Bona nit Bloc !!!
Aquesta setmana vaig pogué assistir a la presentació del número 41 de la revista “Kesse” que ja fa un bon grapat d’anys publica el “Cercle d’estudis històrics i socials Guillem Oliver” aquesta vegada està dedicada a “La literatura catalana al Camp de Tarragona” i viatjarà cap a Frankfurt en tres idiomes, català, alemany i anglès... ho trobo fantàstic, una bona iniciativa, així ens podran entendre molt millor i es podrà llegir que per aquí al “Camp” també hi ha bona literatura i bons escriptors.

La presentació va anar a càrrec de Adam Manyé, escriptor i director dels Serveis Territorials de Cultura i Mitjans de Comunicació de la Generalitat de Catalunya a Tarragona, i de Jaume Llambrich (oh Jaume !! ) membre del consell de redacció de Kesse. Molt de públic, retrobament desprès del “largo y cálido verano”

Els articles d’aquest número els he trobat especialment atractius per els punts de vista diferents com ho tracten els articulistes.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Your blog keeps getting better and better! Your older articles are not as good as newer ones you have a lot more creativity and originality now keep it up!