divendres, de desembre 16, 2011

Peix de gat

Bona nit bloc,
Ahir vam tenir trobada al Club de lectors, el llibre que vam comentar es la última publicació del benvolgut i admirat Jordi Tiñena que es per mi un gran escriptor, cap llibre d'ell m'ha defraudat encara que uns m'han agrada't mes c’altres mes que res pel argument però mai per la forma i la narrativa. "Peix de gat" es una història que passa a Tarragona i quasi tota al barri del "Serrallo" encara que podria ser a qualsevol lloc, els personatges es poden trobar a molts pobles i ciutats i en el mateix moment en que transcorre el temps de la novel·la. Els comentaris al Club van ser tots molt favorables i el text va donar peu a múltiples intervencions, ara, el proper dimarts gaudirem de la visita del Jordi i serà magnífic pogué compartir amb ell una estona parlant del seu llibre.
Jordi Tiñena es un Tarragoní de Barcelona dic que es Tarragoní perquè ja fa un grapat d'anys que està aquí, he tingut el privilegi de compartir molts actes literaris amb ell i soc molt feliç de pogué xerrar amb ell encara que siguin uns moments quan ens troben per la Ciutat. Es un escriptor cibernètic diria jo doncs quan la Internet va començar a treure el nas per aquí ell ja tenia un Web personal que val la pena visitar ja que sempre està actualitzat.

Aquí el vídeo del "Peix de gat"

2 comentaris:

Elfreelang ha dit...

Sembla un bon llibre oi? a veure si quan tingui temps....em caldrien dues vides per a primer acabar de llegir-me els llibres encetats i per seguir llegint els que em queden...ai! bona lectura!

jaka ha dit...

Hola Elfree, sí el temps es curt i les lectures moltes...

Abraçades,