dimarts, de gener 27, 2015

Copsar el moviment

Bona nit Bloc,


Aquí un vídeo que aglutina un treball que he fet per la galeria que tinc al Google, vaig intentar copsar moviments i aquí hi ha el resultat.



divendres, de gener 23, 2015

Souls

Bona tarda Bloc,

Fa uns dies que amb els @igerstgn vam fer un instawalk a la expo del Mamt del Enric Llevat, tot un privilegi fer una visita guiada amb l'autor... un tema molt bonic i molt interesant ja que l'obra  també està dedicada als invidents i que per mediació del tacte puguin gaudir-ne.

També hi havia un concurs fotografic amb el #souls_enricllevat... aquí algunes de les que vaig fer jo. 









dimarts, de gener 13, 2015

Bernard Malamud


Bona nit Bloc,
“Las vidas de Dubin” es un altre dels llibres “rescatats” de les meves estanteries, llibres que fa anys que estan allí i que només de quan en quan hi trec la pols, però mira he descobert històries i escriptors magnífics... aquest del Bernard Malamud  es una història diria complexa i al mateix temps planera, molt interesant per totes les confluències que si ajunten.... m’agrada tant que penso buscar mes obres d’ell... fent una mica de recerca he pogut  llegir algunes notes de la seva filla i m’ha donat la sensació que aquest llibre es una mica autobiogràfic... ja estic casi al final i sento fal·lera per veure què !!!



Foto de Vermont lloc on passa l’acció


Hi ha dos novel·les d’ell portades al cinema, “El hombre de Kiev” i “El mejor” 





diumenge, de gener 04, 2015

les Festes van passant


El Danubio Azul by Orchestra de la Opera de Viena on Grooveshark

Culatello


Bon nit Bloc,

Avui mentre sopava he vist per cinquena vegada un reportatge de la 2 sobre el chef de Mònaco, no es que sigui masoquista però em canso de canviar i canviar de canal perquè no m’agrada res, al menys aquí he après com es para una taula si un dia em ve a casa el President de Croacia o l’Obama perquè no ? i a preparar menús exquisits... també on haig d’anar a buscar els productes... res mes fàcil, necessites vinagre de Mòdena doncs agafes el cotxe i cap a Itàlia... formatges ? no cal patir et compres una vaca i apa es poden fabricar in situ, ara el que deu ser bo, però boooo de veritat es aquest pernil “Culatello” en veure que tots els famosos tenen els seus pernils allí penjats( Rainero, Armani, Obama) ja he tingut clar que allò es bocato di cardinale i potser qualsevol dia agafo el que sigui i m’hem  vaig a Parma, ah i de passada visito la “Cartuja”.

Quan a acaba’t això del pernil ha començat el Comisario Montalbano, que m’agrada molt, però al veure el títol... es que la dos es com el lleó de las metro.       


dijous, de gener 01, 2015

Un any de Bloc en imatges

Bon dia Bloc,

Ja hem entrat al nou any 2015 i com sempre te fet un vídeo de un recull de imatges de coses que m’han passat, que m’han agrada’t ... totes porten el record del moment... la música que acompanya es una versió original del R. A. que trobo que es preciosa. Be, doncs Bon any nou a tots els que passin per aquí  inclosos els romans !!!