diumenge, d’octubre 18, 2015

El viatge de Ulisses


Bona nit Bloc,
Torno a fer el viatge de Troia a Itaca amb Ulisses i aquesta vegada amb un guia excepcional, F.Mira... torno a estar immersa en aquest mar color de vi on navega i passa les mil aventures el gran Ulisses, i torno a estar emocionada, L’Odissea es per mi una gran història que he anat retrobant sempre a la meva vida sigui en format lectura i també en format treballs, com quan vam fer el “Ulisses cibernètic “  (revista digital) vaig estar molt de temps buscant una imatge de Ulisses al final la vaig trobar en la portada d’un disc de vinil de Vangelis que tenia a casa...  ara aquesta vegada es una lectura proposada per la Biblioteca dins el “Club de lectors) i tindré la gran sort de tornar a gaudir de la xerrada de F. Mira, dic tornar doncs ja vaig estar amb ell quant “La divina Comedia” un altra obra de la que soc entusiasta... be, no se si Homer va existir o no... ara sigui qui sigui crec que es la millor història mai contada. 

    La imatge de Ulisses a punt d’arribar a la illa dels Feacis, nadant ja que Posidó li ha destruït la nau... els Deus també de vegades deu ni dó  oi?


La portada de la Revista.4 comentaris:

Jordi Policarp ha dit...

Un llibre que tinc pendent des de fa temps.
Bona ressenya.

Cristina ha dit...

Doncs l'inici del cicle ja s'acosta. Començem el dia 10 de novembre al MNAT. Que bé que hi hagi lectores entusiastes com tu Jaka que ens encomanes les ganes de llegir. Fins aviat!.

Cristina

jaka ha dit...

Jordi, moltes gràcies pel teu comentari, t'animo a la lectura d'aquest magnific llibre t'ho passaras molt be. Si pot ser la traducció del F. Mira.

Fins aviat,

Carles Llop Vallespi ha dit...

Aquesta portada de "China" de Vangelis sempre m'ha fascinat, no puc dir el mateix del disc... jejejejeje. Espero algun dia tindre ganes de llegir la Odissea!!!!!