diumenge, de desembre 15, 2013

La sonrisa etrusca


Bona nit bloc,
Acabo de llegir aquest llibre de Jose Luis Sanpedro, be, mes aviat l'he rellegit doncs ja fa un grapat d'anys que el vaig llegir i ara al Club de Lectors el van proposar i com que el tenia aquí en una estanteria i no recordava res de que anava... Be, això dels etruscos que fa referencia a aquesta escultura de "los esposos" poc te a veure amb la història del llibre es una pinzellada a modo de introducció i prou... el llibre no m‘agrada’t  gens, l'he trobat ranci, pesat, i cursi amb un final que vol ser molt tràgic, aquesta setmana hi ha la sessió de comentaris si puc i aniré a veure que diuen per allí.

fins aviat,  

4 comentaris:

Carme Rosanas ha dit...

Ostres, ostres... jo també fa molt temps que el vaig llegir i no el recordo gaire, però si que sé que em va agradar... no sé què passaria si el rellegís, però m'ha sorprès molt i molt aquesta teva valoració.

Ens explicaràs què han dit els altres del grup?

Elfreelang ha dit...

el tinc entre boires del record però sí recordo que em va agradar molt

jaka ha dit...

Carme, a la reunió del Club (unes 30 persones) tots anaven dient que si que els hi havia agrada’t i valorant aspectes del llibre, però quan em va tocar a mi vaig dir clarament que era una cosa passada... ectr. llavors hi va haver uns quants que es van decidir i també van dir fins i tot que era cursi...
:)

jaka ha dit...

Elfreel, a mi no em va agradar ni la primera vegada ni la segona !!!

Fins aviat,