dimecres, d’octubre 30, 2013

recomanacions


Bona tarda Bloc,

Llegeixo contínuament al Instagram i Facebook  comentaris que fan persones a amics i coneguts que sen van de viatge només recomanat coses que segons el seu parer i gustos "no es poden perdre" fins hi tot arriben a dir-lis que si no visiten tal cosa o tal altra cometran un gran error JO !!!  crec que un potser pot dir i amb molta prudència que a ell li va agradar molt la botiga del graner o el quadre de la olla bullint però res mes, cal pensar que hi ha una Roma, un Paris, un ectr. ectr diferent per cada persona i que hi ha una escala de valors per cadascú... a tot i això m'ha vingut al cap l'admirat Pin i Soler, en un dels seus llibres explica que feia un viatge a Mallorca, llavors els viatges en vaixell eren llargs i que tothom li recomanava que tenia que visitar les Coves d'Artà cada persona que trobava li deia el mateix i be, arribats a Mallorca es veu que la visita a les Coves era una visita guiada i els companys de viatge li van dir Senyor Pi que ja marxem i ell molt empipat els hi va contestar no em dona la gana d'anar-hi, ne estic fins no se on de aquestes Coves, ni ara, ni mai... (i jo afeixego ni borratxo).  

Recomanació personal
Si aneu a Nova York es obligat pujar a les Torres Bessones...  

5 comentaris:

miquel ha dit...

Totalment amb tu, Jaka. Un pot expressar i raonar els seus gustos (mirant de no fer-se pesat), però és cadascú que ha de fer les tries i les valoracions.
Una abraçada

Anònim ha dit...

jo no recomano mai res, no sigui cas que després no els hi agradi i hagi de patir les conseqüències, més aviat soc de recomanar on no s'ha d'anar :P

jaka ha dit...

Moltes gràcies pel comentari Miquel !!!
Fins aviat,

jaka ha dit...

Gràcies per passar pons007 (que ets la agente)

Fins aviat,

Olga Xirinacs ha dit...

Caram, nena, sembla que vas per les alçades. Et tot cas, fas gran patxoca, una viatgera de luxe, vaja.
Ja ens ho explicaràs.
Una abraçada i bon panellet si en queden.