dissabte, de setembre 21, 2013

Arriba la tardor i el temps d'amparitos !!!


Bona tarda Bloc,
Aquests dies moltes coses... vaig anar a una sessió especial de la pel·lícula "Blancanieves" que per cert em va agradar molt, molt, ara veig el perquè del rebombori dels "Goyas", et dic especial perquè la presentava la protagonista Macarena Garcia i abans de començar me la van presentar i ens vam fer una foto amb ella, també hi surt el Lluís Milán fotògraf del Diari de Tarragona, en fi una anècdota simpàtica... aquí pots veure la foto, es guapa la noia eh?





Surto com un coet del cinema i corrents cap l'Amfiteatre, estrena de "El factor humà" de Arantxa Sagardoy i Alfredo Bravo, uns grans ballarins i coreògrafs, l'espectacle dins del marc incomparable resulta magnífic, una nit espectacular el mar al fons i lluna plena. 







Amb uns amics de tota la vida !!!



Ja saps que cada any acostumo a visitar la capella virtual de Santa Tecla però he vist que li falta una bona neteja i he decidit entrar en aquest gloriós miracle que se li atribueix a la nostra Santa.     


Aquí va una Amparito !!


Amparito Roca by Pasodobles on Grooveshark



i ara pels carrers ja es sent allò de:

"Santa Tecla gloriosa
mare dels tarragonins
que menjarem demà per dinar
espineta amb caragolins"
Toca Peron !!!




2 comentaris:

Olga Xirinacs ha dit...

Nena, et llueixes amb la festa. N'hauries de ser la pregonera major permanent.
M'agrada aquest entusiasme que demostres i que escampes, a veure si me l'encomanes, només que sigui una miqueta...
Petonets.

jaka ha dit...

Estimada Olga,
M'alegro que ja estiguis de nou aquí i així algun dia ens trobaren, moltes gràcies pel teu comentari, m'ho vaig passar be aquests dies de Festa i mes ara que ja en trobo molt recuperada del cor.
Petons,