dilluns, de novembre 26, 2012

Las mujeres y los niños...primero


Bona nit Bloc,
Aquest es el títol de la conferencia que va fer l'actor Gabino Diego dins de les activitats del Scan (festival internacional de fotografia de Tarragona), ell és un gran amant de la fotografia i porta més de 15 anys dedicat, amb passió i esforç, al  col·leccionisme fotogràfic... em va agradar tot el que va dir, les anècdotes de les seves aventures per adquirir fotos son divertides i a mes com que es un gran actor les explica amb gran mestria, la conferencia anava acompanyada de audiovisuals on sortia part de la seva col·lecció i que ell comentava va dir que «Cada foto és una imatge somniada, un record, una relació amb la meva vida».      

 La seva gran col·lecció aplega obres de Carlos Pérez- Siquier, Rafael Sanz Lobato, Joan Colom, Gabriel Cualladó, Fernando Gordillo, Chema Madoz, Joan Fontcuberta, Juan Manuel Castro Prieto, Flor Garduño, Cristina García Rodero, Isabel Muñoz i Seydou Keita, entre molts d’altres.

Una cosa em va xocar molt es que tant amant de la fotografia i en els moments actuals que tothom (molts) anem disparant a tort i dret ell va dir que no en fa de fotos que mai en fa. 
L'Scan es un gran esdeveniment que es fa cada dos anys a Tarragona i on es viu la fotografia amb un munt d'actes i moltes exposicions.

2 comentaris:

Carles Llop Vallespi ha dit...

Vaig riure molt quan imitava a Alberto García-Alix!!!

jaka ha dit...

Hola Carles, jo m'ho vaig passar molt be, aquest Alberto que dius tu em sembla que no el coneix-o però només sentir en boca d'ell a la Chantal Grande va ser el no va mas. L'endemà amb el Fontcuberta també va ser molt interesant.
Fins aviat,