dissabte, de setembre 24, 2011

Adéu a un projecte
Bona tarda bloc,

Amb el títol “Temps desconsiderats, fins aviat Territoris creatius” en el seu bloc la Rosa Comes ens explica un dels projectes de Gestió cultural que estava portant actualment i que inesperadament quan estava consolidat i funcionant perfectament ha estat liquidat, sense pensar que el cost era mínim i que estava donant un servei a molts creadors que abans restaven en el anonimat... en fi potser el projecte continuï ... cosa que dubto.

Be, actualment el nom de la “crisi” s’aprofita per tot, mes que res per destruir coses que van fer altre gent que no son del mateix color, amb una comparació una mica bestia penso allò de les “Guerres Santes “...

La Rosa fa pocs dies va inaugurar aquest bloc tant xulo que ens parla sobre tot de cultura, de projectes culturals i que en el seu cas sempre han estat projectes molt participatius pensant en la gent perquè surti l’ànima del artista que molts portem dins.

6 comentaris:

El veí de dalt ha dit...

La cultura, l'ase dels cops...

pere ha dit...

Temps difícils per a tot, i encara més per al que molts creuen intangible.
(Gràcies per redirigir-nos a la Rosa internàutica.)

Elfreelang ha dit...

Fent el que fan amb sanitat i educació i els més desfavorits ja no m'estranya que la cultura vagi a pitjor...

jaka ha dit...

Moltes gràcies pel teu comentari veí, mes que res es la desorganització que porten.

jaka ha dit...

Pere, sí que son temps dolents per tot, però el que es mes inexplicable es la desorganització que porten, sembla que no saben ben be el que han de fer, no tenen cap planificació tot son improvisacions. Be, ara la Rosa haurà de emprendre des d’un altra àmbit nous projectes però clar el que sap mes greu es que la feina de 4 anys es queden en no res.
Una abraçada,

jaka ha dit...

Elfree, gràcies per passar,
abraçades