dilluns, de març 14, 2011

Olor de colòniaBona tarda Bloc,

Un dia novament plujós...

“Olor de colònia” de la Sílvia Alcántara es el llibre proposat per el Club de Lectors, em sembla que m’agradarà, dic em sembla perquè encara estic al començament, però el que em fa gràcia es que quan pensava amb el títol d’aquest llibre sempre em venien al cap imatges com la que t’ensenyo, sentia com una fresca, com un aire net, tot era groc, diàfan, contemporani, modern, noves tecnologies, ect. i.... ja des del primer paràgraf d’olor de colònia res re res mes aviat de socarrimat... entreveig un drama humà una mica antic i ranci el que no treu mèrit de que el llibre estigui ben escrit.

Veurem que en diuen els meus companys del Club, espero que no s’acabi parlant de “La verbena de la Paloma” per posar un exemple, tot de bon rotllo eh? Però de vegades també m’agrada explicar-te alguna cosa de les que penso, no es pot ser sempre correctament polític.

2 comentaris:

Olga Xirinacs ha dit...

Ja sé que el llibre existeix, que és de tant d'èxit que ja n'0ha escrit un altre, etc. Ja em diràs què et sembla.
Però m'has fet recordar que de noia anava a comprar colònia a granel, amb l'ampolleta de casa. Amb un embutet fi et posaven la colònia, ben mesurada, que treien d'unes grans ampolles amb aixeta: aquesta marca, l'altra, etc. Quedava aquella olor de colònia... que no és la del llibre.

jaka ha dit...

Hola Olga,
Jo també recordo de quan anàvem a comprar colònia a granel i també la famosa brillantina !!!
En quant al llibre ja veurem, no m'han refio massa dels èxits i actualment hi ha històries que em cansen sempre van a parar al mateix lloc.
Petons i una abraçada,