dilluns, d’abril 12, 2010

Llegint...


















“Història de un matrimonio”

Andrew Sean Greer


Bona nit Bloc,

Aquests dies he estat llegint a Kundera, malgrat que es un autor que m’agrada no he pogut acabar “La vida está en otra parte” , no se, personatges estranys potser també es que estan posats en un país i un moment de la història que jo no acabo de situar.

En canvi, per altra banda he llegit aquesta “Historia de un matrimonio” que m’ha fet pensar i veure que de vegades, per no dir sempre, tenim una idea equivocada del que pensen els altres inclosos els mes propers i estimats, potser no aprofundim prou en les nostres converses mes intimes, potser tenim por de descobrir la por del altre, o no, segurament els altres també estan equivocats respecte a nosaltres.... despullar l’ànima costa. Una història original i que m’agrada’t molt.


4 comentaris:

zel ha dit...

Jo recordo un profe formador que deia que som com una finestra amb quatre vidres, el que veuen, el que creiem que veuen, el que creiem que som, i el que som realment! Ja veus!

Olga Xirinacs ha dit...

Estimada Jaka, penso que no ens arribem a conèixer mai de la vida. Sempre mantenim reserves, i els que no les mantenen es poden sentir ferits perquè ho han exposat tot. La vida porta aquestes coses.

A banda del llibre, deus estar de poesia fins a la punta de les orelles, aquests dies de febre literària...

Que resisteixis bé.

jaka ha dit...

Hola Zel !!!

Ai, que misterioses arribem a ser les persones, que poc ens coneixem a nosaltres mateixos oi?

Una abraçada,

jaka ha dit...

Ei, Olga !!!
Gràcies pel teu comentari que sempre, sempre es molt enriquidor.
La poesia... potser sort que existeix i fa mes suportable aquest nostre dia a dia.

Una abraçada,