dissabte, de febrer 27, 2010

The road i la xispa de la vida

Hola Bloc,
Fa uns quants dies vaig anar al cinema, a mi no em feia massa gràcia veure aquesta peli de “La carretera” ja que els comentaris que havia llegit sobre ella trobava que seria molt tètrica i una mica “bèstia” però pel que sigui vaig fer cap a la sala on es projectava... be, la peli es tètrica del tot, presenta un mon apocalíptic desprès d’una guerra nuclear però el que vaig trobar mes fort i anguniós es que les persones que queden tret de tres o quatre (els bons) es dediquen a caçar persones per fer bullir l’olla...
Hi ha una escena que la trobo molt “divertida”, en aquell mon on tot està destrossat els protagonistes (Pare i fill) van buscant menjar, aigua, roba, ect. el que sigui, i OH! miracle !! d’una ferralla que havia estat una maquina de begudes en surt una Cocacola completament sencera fins i tot amb totes les bombolletes picants... es el missatge d’esperança de la peli per allò de “la xispa de la vida”?

10 comentaris:

Calpurni ha dit...

Si és que les multinacionals salvaran el món!

Clidice ha dit...

El llibre ja em va semblar trampós, no cal dir que ni la penso veure la pel·lícula. Només em faltava això, publicitat a dins!

Júlia ha dit...

No creguis, el canibalisme sempre ha ressorgit en èpoques dramàtiques i de fam, el que passa és que s'ha tapat força, ens espantem de nosaltres mateixos.

pep ha dit...

Suposo que era una part del patrocini de la pel.lícula. Jo també l'he vist i no em va agradar massa. Tot plegat no era massa coherent, per exemple, si representa que caminen i caminen durant tant de temps......com és que el pare sempre té l'encenedor a punt per encendre foc o il.luminar-se ?

jaka ha dit...

Hola Calpurni, tens molta raó !!!
Gràcies per la teva visita.

jaka ha dit...

Clidice, a banda de la publicitat es que es una peli una mica esfereïdora.
Gràcies per la teva visita,

jaka ha dit...

Sí Júlia, suposo que quan hi ha molta gana... però es horrorós.

Petons,

jaka ha dit...

PH, tens raó, si que hi ha coses que no estan massa lligades, a mi en general em va fer molta angunia, al cinema hi havia gent que marxaven.

Moltes gràcies per la teva visita,

Olga Xirinacs ha dit...

No sé gaire què dir, perquè no he vist la pel·li. Ara, diuen que la carn humana té un gustet dolç...

jaka ha dit...

Ai, Olga, que m'agafa com un "repelús".

:O