dissabte, de febrer 20, 2010

La nit de les papallones




















Christa Leem

Bona nit Bloc,

Abans d’ahir a la Biblioteca em va cridar l’atenció aquest llibre del Jordi Coca n'havia sentit parlar però no sabia de que anava... be, doncs l’he llegit i sense ser una biografia (segons l’autor) de la Christa Leem he trobat que tret d’algunes coses molt personals el demés el que es refereix a la seva vida artística es clavat... recordo quan va sortir al programa del Angel Casas i la revolució que va organitzar... ara a Internet es troba quasi tot inclosos els vídeos que aquells moments només podien veure alguns “privilegiats” com es ara aquest i aquest.


El llibre es interessant com a document “històric” d’un temps, però l’he trobat molt repetitiu, hi ha coses que les explica massa vegades.


4 comentaris:

Manel ha dit...

Completament d'acord. Molt repetitiu.
I va guanyar un premi. Com serien les altres novel presentades? ¿Influncia editorial?

rhanya2 ha dit...

No el llegiré, crec, em fa una certa mandra. Però m'has fet recordar la Christa Leem... Va ser un daltabaix en la societat de llavors. Ho recordo molt bé.

jaka ha dit...

Hola Manel, moltes gràcies per la teva visita, ja veig que a tu tampoc no en quadra massa aquest llibre, també he vist al teu bloc que ets un gran lector i poeta.

Fins aviat,

jaka ha dit...

No cal que tel llegeixis Violette te entenc perfectament, a mi només m’ha portat records.

Petonets,