divendres, de febrer 12, 2010

Conocer a Jane Austen

Hola Bloc,

Acabo de veure aquesta peli sobre un Club de lectura una mica improvisat on sis persones decideixen llegir sis llibres de la Jane Austen i trobar-se per comentar-los, el guió està basat en la novel·la de la Karen Joy Fowler, “El club de lectura de Jane Austen”, a banda de les sessions de comentaris sobre els llibres de la Jane, es va coneixent les diferents històries dels lectors i com van solucionant els seus conflictes quotidians... crec que ara buscaré el llibre doncs m’he quedat amb les ganes d'aprofundir una mica mes.





8 comentaris:

Carmen ha dit...

Jo vaig llegir el llibre i em va agradar. Llàstima que esva tan mal traduït. Era en castellà per`es notava que el traductor havia ficat els textos en "Herramientas del idioma". No sé què tal serà la peli. Un dia d'aquest l'agrafaré de la biblioteca, que em sembla que la tenen.

kika ha dit...

m'ha agradat aquesta sugerència.. me les buscaré.
gràcies

jaka ha dit...

Hola Carme, crec que la peli t'agradarà.

;)

jaka ha dit...

Hola Kika, gràcies a tu per la visita,

;)

Olga Xirinacs ha dit...

Això si no passa com a "Las horas", una pel·lícula decebedora que no coneix ni pel folre la vida de Virginia Woolf. Jo que sí que l'he estudiat (la vida i mort) em vaig enrabiar bastant. I més per l'èxit que va tenir aquella falsetat. Com que la gent no ho sap, bola va.

Però no desconfio en principi d'aquesta sobre Austen.

Una abraçada.

jaka ha dit...

Hola Olga, sí que generalment les pel•lícules no reflecteixen l’esperit del llibre, però en aquest cas no tracta d’analitzar a la Jane Austen sinó que son les històries dels lectors de la Jane.

Petons,

David ha dit...

Pot estar bé la pel·lícula. Com a fan de Jane Austen pot tenir el seu interès. La buscaré. Acabo de trobar el teu blog i em sembla interessant i molt ben fet. Salutacions!

jaka ha dit...

Moltes gràcies per la teva visita David, passarè per casa teva...

Fins aviat,