dimecres, de setembre 23, 2009

Balzac i la petita modista xinesa


















Hola Bloc,

La història d’aquest llibre que parteix de la experiència personal del autor Dai Sijie, m’agrada’t força, es una lectura amable i que m’ha portat a un mon estrany, el de la “reeducació” i que m’ha fet endinsar-me i “investigar” coses que semblaven que tenia sabudes i no era així, la distancia del temps et dona una perspectiva que llavors no tenies... la “revolució cultural “ ? Aquí potser l'únic que es veia eren uns quants posters i els colls Mao.

“La petita modista va arrencar a córrer a l’instant i, quan vaig tornar-la a cridar, va apressar el pas. En cridar-la per tercera vegada, es va convertir en un ocell i es va enlairar sense concedir-se un moment de descans, cada vegada es feia més petit, i va desaparèixer”.




4 comentaris:

PITOPERUME ha dit...

Hola, Jaka matinera. Bona manera de passar la festa amb lectura amena i agradable. La lectura és una festa, potser la primera de totes, ja veus què et dic.

rhanya2 ha dit...

Ja fa setmanes que el vaig acabar, recordes que et vaig dir que el llegia? També em va encantar. Però la pel·lícula, no. Tot i que l'ha fet ell mateix, però no sé per què n'ha canviat tantes coses...

jaka ha dit...

Hola Pitoperume, si que es un plaer molt gran la lectura a mi m’encanta. Gràcies per visitar-me!!! Tens un nom molt original.

;)

jaka ha dit...

Hola Violette !!! Si que recordo que vas dir que l’havies llegit i que t’havia agrada’t, en quan a la peli millor que no la vegi oi?
Una abraçada,