dimecres, de juliol 23, 2014

Monkeysinlove NEWS!!!

Bona tarda Bloc,
Aquí et poso les novetats del casament del segle... com pots veure ja hi ha programa, ara t’anticipo que respecte a mi tindràs una sorpresa, crec que ens ho passarem bomba, mentre estan pots visitar la seva pàgina al facebook i veuràs amb quantes celebritats es relaciona i es que tothom molt una foto amb la Micaela !!!

divendres, de juliol 18, 2014

divendres, de juliol 11, 2014

Pilon’s street


Bona tarda bloc,

El passat cap de setmana va ser la festa de els “Pilons parade” que es celebra cada any per Sant Agapito Bis, i en la que a banda de música i disbauxa el motiu principal es renovar (pintar) tots els pilons del carrer, aquest any els #igerstgn hem tingut un piló propi que va quedar molt xulo i molt artístic... per si de cas aquí et deixo unes fotos i també un codi on explica tota la història... també et diré que aquest carrer es un dels mes visitats pel turisme i no cal dir que un dels mes fotografiats...  









foto by @aanguera


foto by @aanguera 



dilluns, de juliol 07, 2014

foto


Bona nit Bloc,

Mira estic contenta i m’ha fet gràcia que Tarragona Cultura em demanessin aquesta foto que vaig fer a un turista entusiasmat de Tarragona, per el baner de la presentació del concurs #fandtgn... recordo el moment de fer el clic, vaig enxampar una casualitat.