diumenge, de juny 29, 2014

El casament del segle !!!


Bona tarda bloc,
Aquí et deixo el cartell del anunci del casament de la Micaela i el mono de l’anís... poc a poc s’aniran publicant dades, i actes relatius al esdeveniment.

Fins aviat   

dimarts, de juny 24, 2014

jakagallery


Bona nit Bloc,


Desprès d’un temps d’espera el projecte de “google- Opengallery”  m’ha donat un espai per publicar les meves “exposicions”, de moment comparteixo la primera que he fet experimentant les eines que ofereix el nou espai.  

diumenge, de juny 22, 2014

Un descans verdader

Bona nit Bloc,


Una nova història de Amos Oz, que et fa veure mitjançant els seus personatges la forma de vida de un kibbutz  i com una persona que hi ha nascut el Yonatàn només vol marxar a conèixer mon i no pot lluitar contra el poder de la màgia que li genera la incertesa del que es trobarà, en canvi per un altra banda hi ha l’Azarías que un bon dia arriba al kibbutz amb la seva guitarra i només vol que l’acceptin i que pugui quedar-se... m’agrada molt, amb les lectures del Amos em vaig fen una idea encara que sigui molt pel damunt de la vida a Israel.


Per cert he trobat aquesta foto de la boda de Amos i la Nili al kibbutz Hulda.


Fa dies que volta per aquí aquest noi amb la guitarra, avui no se perquè ma vingut al cap que podria ser molt be el Azarías... es una persona que està buscant un lloc.